luni, 24 noiembrie 2008

Scrisorica pentru Mosu!


Draga Mos Craciun,

Stiu ca anul asta nu am fost cuminte. Stiu ca am luat note mititele (nu suficient de mici cat sa nu le vada profii... !), dar, fii pe faza... n-am facut prostii!!!! Vezi... in fond, am fost cumine. Notele mici le pot explic. Simplu... am citit in loc sa invat .Asa ca mosule... anu` asta am o rugaminte mai speciala la tine. Dat fiind faptul ca am crescut, si toti considera asta... anul asta vreau sa-mi aduci de Craciun fericire si iubire. Vreau un baiat care sa ma iubeasca si pe mine. Poti sa faci macar atat?
Te rog eu mult de tot... atat vreau... un baiatzel care sa imi arate ca cineva tine la mine, ca cineva e curat sufleteste si poate sa ma iubeasca si pe mine... daca nu poti, Mosule, nu ma supar... O sa-mi dau seama ca nimeni nu vrea sa ma iubeasca pentru ca nu merit... si promit ca la anu` o sa invat mai mult caci, poate, atunci, o sa ma iubeasca cineva... :(( ...

Cu drag, Eu...

4 comentarii:

Anonim spunea...

interesant ... by LEX

Anonim spunea...

interesant ... by LEX

Anca spunea...

Multumesc frumos de vizita! te mai astept...

Anca

Anonim spunea...

Am avut si eu dorinta ta. Intr-o zi maica Siluana mi-a spus: Stii tu cat de mult te iubeste Dumnezeu? Am ramas socata, caci cu toate ca stiam ca Dumnezeu ne iubeste pe toti, imi era greu sa-mi recunosc asta.

Pune rugaciunea asta a ta la picioarele Lui.

Stii tu cat de mult te iubeste Dumnezeu? Intreaba-L!

Doamne ajuta